Dragør-mureren
Murer & Tømrerfirma
1
2
3

Nyt badeværelse?

bad

Nyt badeværelse i København og på Amager

Skal du have et nyt badeværelse eller have renoveret det eksisterende? Så står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Vi har stor ekspertise inden for badeværelser, og vi hjælper både med nybygning, ombygning og renovering af badeværelser. Vi løser opgaver i hele København og på Amager. Vi har mange års erfaring med de mindre københavnske badeværelser, hvor det ikke altid er lige nemt at få plads til det hele.

Hør mere om nyt badeværelse i København og på Amager her

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Kontakt os på telefon 26 27 69 13 eller via mail på info@dragor-mureren.dk.

Få et nyt badeværelse i en høj kvalitet

Hos Dragør Mureren anvender vi kun kvalitetsleverandører. Det er din garanti for, at dit badeværelse bliver bygget af de bedste produkter, der findes på markedet. Med Dragør Mureren som leverandør af dit nye badeværelse, får du derfor et badeværelse, der holder i mange år frem og tilmed til en konkurrencedygtig pris. Samtidig er alle vores medarbejdere uddannede fagfolk, der alle har fokus på det gode håndværk.

Badeværelse ud fra dine ønsker

Vi skaber badeværelser ud fra dine ønsker og behov. Vi sørger hele tiden for at være opdateret i nye tendenser og trends inden for branchen, så vi kan give vores kunder den bedste rådgivning. Vi ved, at badeværelset er et rum, der betyder meget for mange mennesker, og vi vil derfor gøre vores bedste for at skabe det badeværelse, du drømmer om.

Få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse

Kontakt os på telefon 26 27 69 13 og få en uforpligtende samtale omkring dit badeværelse. Vi står klar til at rådgive dig i hvilken løsning, der er den bedste til dit badeværelse, og giver dig samtidig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Nogle af de badeværelser vi har lavet for vores kunder på Amager og i København

Nyt badeværelsei København og på AmagerNyt badeværelsei København og på AmagerNyt badeværelsei Københanv og på Amager

Kontakt os i dag og hør mere om nyt badeværelse på Amager og i København

Hos Dragør Mureren får du:

  • Høj kvalitet
  • God service
  • Konkurrencedygtige priser

Kontakttider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Vi dækker Storkøbenhavn

Se billeder fra nogle af vores tidligere projekter her.