Dragør-mureren
Murer & Tømrerfirma
1
2
3

Nybyg med fokus på detaljerne

Nybyg og renovering

Hvad enten der er tale om nybyg eller renovering, er vi den samarbejdspartner, du har ledt efter. Vi går op i veludført arbejde og sikrer os altid en ekstra gang, at tingene er mere end blot i orden, inden vores arbejde afsluttes.

Det er vores udsagte ambition, at det skal være fordelagtigt at samarbejde med os og derfor er vi villige til at gøre noget ekstra, hver gang. Uanset opgavens størrelse og karakter kan vi hjælpe dig til det bedst mulige resultat. Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker markedets højeste kvalitetsniveau og fordelagtige priser på veludført arbejde.


Kontakt os og høre mere om dine muligheder hos os

Hvis du skal i gang med nybyg eller renovering, er vi de rette at kontakte. Med stor erfaring fra blandt andet Amager og Frederiksberg, og den dag i dag udfører vi opgaver i hele København til kundernes glæde og tilfredshed.

Med sikker hånd skaber vi resultater, der får vores kunder til at vende tilbage igen og igen. Dermed har vi bevist, at kvalitet kan betale sig, både for os og vores kunder. Vi ser frem til at gøre et stykke godt og solidt arbejde for dig også!

Hos Dragør Mureren får du:

  • Høj kvalitet
  • God service
  • Konkurrencedygtige priser

Kontakttider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Vi dækker Storkøbenhavn

Se billeder fra nogle af vores tidligere projekter her.